L’organització

Solidaris amb el Poble Sahrauí és una ONG legalment constituïda l’any 1995. Els objectius que la nostra entitat pretén dur a terme de manera continuada se centren en l’àmbit del territori del Sàhara Occidental -antiga colònia espanyola-, actualment ocupat en la seva major part pel regne del Marroc, i en els camps de refugiats de Tinduf (Algèria), on es troba majoritàriament la població sahrauí en espera d’un retorn que ja fa trenta-cinc anys que no els és possible de realitzar i, on en pèssimes condicions, sobreviu a aquesta situació.

Fonamentem la nostra activiat en:

  • Desenvolupar projectes d’acció solidària amb el poble sahrauí que propiciïn l’exercici del seu dret a l’autodeterminació, d’acord amb el dret internacional que els és reconegut.
    Desenvolupar projectes d’acció solidària que possibiliti una millora de les condicions de vida de la població sahrauí.
  • Promoure i gestionar acolliments temporals de sahrauís per part de famílies del nostre país, requerint a les institucions els mitjans legals i tècnics necessaris, perquè això sigui possible.
  • Promoure entre la població catalana el coneixement de la cultura i vida de la població sahrauí.
  • Fomentar l’intercanvi cultural, així com les relacions polítiques, econòmiques i comercials entre la població catalana i sahrauí.
  • Fomentar i desenvolupar els lligams històrics i d’amistat entre el poble català i el poble sahrauí i, en general, contribuir a la bona entesa i cooperació amb tots els pobles del Nord d’Àfrica.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: